Dagen Zonder Vlees

Het eerste recept uit het receptenboek ‘Dagen Zonder Vlees’ was een meevaller: een lekkere pasta met erwtjes, pijnboompitten en tuinkruiden. Minder voedselverspilling, dat lukt nog. Eten weggooien, dat doen we zo weinig mogelijk. Maar de twee andere uitdagingen zijn moeilijker: koken met uitsluitend seizoensgroenten en geen voedsel in wegwerpverpakking kopen. Elke dag telt, dus het zal wel nog eens lukken om de 4 uitdagingen op één dag te halen. Een kwestie van bewust kopen en handelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s