Djembé workshop

Djembé workshop

Onze buurman Bart, een djembé lesgever, organiseert deze namiddag een 3 uur durende workshop. Zijn lesgever uit Mali verzorgt de workshop. Michiel ligt met koorts in zijn bed, dus alleen ik neem deel (€ 15 per persoon).

Madou Ble Fane (djembé) en Sidiki Camara verzorgen de workshop. Beiden komen uit Mali en verblijven enige tijd in Brussel. De andere deelnemers zijn cursisten van organisator Bart; zij hebben het ritme Dansa reeds ingeoefend. Er worden enkele nieuwe zinnen (variaties) aangeleerd.

Voor mij is het wat zoeken naar de juiste melodie en slagen, maar ondertussen maak ik ook eens kennis met een Afrikaanse lesgever en met een ritme uit Mali, dat toch heel anders is dan de ritmes uit Guinée die ik bij Philip geleerd heb.

Digitale foto’s afdrukken

Je kan via AdValvas digitale foto’s laten afdrukken door een professioneel fotolab. Upload de foto’s (met aantal minimum pixels voor hoogte en breedte) in JPG-formaat (compressiefactor 8 aanbevolen) en mits betaling van verzendingskosten krijg je de foto’s thuis opgestuurd. Achteraf betaal je de factuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s