E-learning

Comparison of Online Coursework to Traditional Instruction

In het kader van een zoektocht naar interessante no significant difference items, stoot ik plots op een on-line-artikel dat on line learning vergelijkt met traditionele instructievormen bij een cursus fysica. Alweer leesvoer…

Tijdschrift The Physics Teacher

Enkele artikels uit het laatste volume van het tijdschrift kunnen on line gelezen worden via de website thePhysicsTeacher. Het artikel verschijnt in PDF-formaat in de browser en het kan eventueel afgedrukt worden. Meer info bij AAPT (American Association of Physics Teachers). Ook enkele artikels uit oude volumes zijn via het archief te raadplegen.

The Quality Tools Cookbook

Deze TQM website beschrijft de belangrijkste grafische voorstellingen (van histogram, flowchart tot scatter diagram). TQM staat voor Total Quality Management.

Statistische analyses met Excel zijn te vinden op http://www.sytsma.com/.

Onderzoeksmethoden

Research Methods Knowledge Base is een webgebaseerde tekst over onderzoeksmethoden in de sociale sfeer met aandacht voor statistiek en voor de verslaggeving.

Physics for Engineers website

Probeer eens de Brain Busters and Try This link onderaan de webpagina. Nog meer hersenbrekers (moeilijke denkopgave, puzzel, breinbreker of hersenkraker) in Physics for Engineers II.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s