In team werken

Tendens

Er is een tendens (de, -en) om méér te vergaderen dan vroeger. Of is het méér vergaderingen plannen en niet effectief vergaderen? Werken in team kan voor lectoren en studenten zijn vruchten afwerpen, als er maar genoeg bereidheid is om in team te werken en als ieder op een zelfde manier zijn steentje bijdraagt.

Elk teamlid kan er alleen maar voordeel bij doen effectief samen te werken. Het geheel is méér dan de som van de delen. Daarbij komt nog de uitwisseling van ervaringen en deskundigheid die vruchtbaar kan zijn voor het doceren. Maar hebben lectoren dat geleerd om in team te werken?

Natuurpunt

Natuurreservaten vzw en De Wielewaal vzw zijn verenigd tot Natuurpunt vzwremote: link naar externe webpagina, de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Vannacht om twaalf uur stipt wordt de nieuwe website geopend. Benieuwd wat het wordt, het nul-nummer van het tijdschrift is prima.

Javascript boek

JavaScript: The Definitive Guideremote: link naar externe webpagina is het nieuwste boek van David Flanagan (ISBN: 0596000480) te koop bij O’Reilly voor $44.95.

Flanagan D. JavaScript: The Definitive Guide. 4th Ed. O’Reilly, Sebastopol; 2001.

Physics for game developers

Inhoudsopgave, index, bespreking, artikels van en interview met de auteur van het boek Physics for game developersremote: link naar externe webpagina.

Bourg DM. Physics for game developers. O’Reilly, Sebastopol; 2001.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s