Rock Werchter dag 3

Rock Werchter dag 3 

Rock Werchter website maar ook veel info bij GoForMusic

Rock Werchter

Thuis volg ik via het web de optredens. De Mens komt als eerste op main stage aan de beurt. Daarna de Nederlandse hiphopreggae groep Postmen en de powerrock van Stereophonics, waarvan ik zeker en vast nog eens wat muziek op cd moet beluisteren. Ik geniet van ‘Have a nice day’ en van ‘Mr Writer’.

De videostreaming is niet zo denderend deze namiddag. Soms is er enkel klank, soms helemaal niets. Blijkbaar zitten nog veel festivalgangers na te genieten voor hun pc.

Vanaf 15 uur staat Anouk op het hoofdpodium. En rond half vijf is Muse aan de beurt met hun pathetische emorock. Not my cup of tea. Geen PJ Harvey op het hoofdpodium gezien, wel Grandaddy in de pyramid marquee. Of toch, er wordt plots overgeschakeld naar het concert van PJ Harvey op main stage.

’s Avonds in de pyramid marquee: Afro Celt Sound System met hun Afrikaanse folk. In All areas van Studio Brussel hoor ik fragmenten van Placebo. Vanaf 21 uur komt Faithless aanzetten met hun technopop. Twee jaar terug stonden ze ook op het T/W-podium. Funky en dirty… de dansmachine van het moment…

Top of the bill: Roxy Music en Zita Swoon in de tent. Hey, my life is okay.

Frontier nieuws 

Er zijn nieuwe scripts (table.tableToXml en table.xmlToTable) klaar waarmee elke Frontier tabel naar XML omgezet worden. Dit XML-bestand kan dan bijvoorbeeld in andere software gelezen en verwerkt worden. Want XML !!

About tables in XML

Alles over Active Scripting in een Windows-omgeving met Frontier 6 of hoger.

Webrobot 

Om te verhinderen dat een webrobot de webpagina indexeert, voeg dan volgende meta-tag toe aan de HTML-code: <meta name="robots" content="noindex">

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s